Med våre løsninger blir baderommet et grønnere sted

Miljøsparing AS leverer smarte løsninger for fremtidens bygg som gir merverdi for deg, miljøet og bunnlinjen.

Miljøsparing AS leverer smarte løsninger for fremtidens bygg som gir merverdi for deg, miljøet og bunnlinjen.

I samarbeid med Miljøsparing AS vil du få kompetent rådgivning og markedsledende produkter som vannfrie urinaler, håndtørrere og grønne sertifiserte rengjøringsprodukter.

Toaletter er en stor kilde til avfall i alle bygg. Tørkepapir, unødvendig vannforbruk og bruk av rengjøringskjemikalier bidrar alle til å forurense og skade miljøet. Slår man sammen forbruket på alle kontorbygg, offentlige institusjoner og private hjem, blir belastningen på miljøet betydelig.

Med Miljøsparing AS, blir dine toalettanlegg et grønnere sted. Løsningene vi leverer, trenger ikke engang å være dyre eller tidkrevende å sette i verk. Teknologien har kommet og vi tilbyr en ny standard for et mer miljøvennlig toalett.

Miljøsparing AS har lang erfaring med prosjekter i nybygg og ved renovering. I tillegg til våre egne montører samarbeider vi med et bredt spekter av erfarne elektro og VVS-installatører i hele Norge.

  • Faglige råd
  • Effektiv service
  • Fremtidsrettede løsninger

Felles for alle løsninger vi leverer er at de tilføre verdi til bunnlinjen ved å være spesielt miljøvennlig og energibesparende. På toppen av dette får du en estetisk og tiltalende løsning som kombinerer innovativ design, sikkerhet og optimal funksjonalitet.